Technologia

Hotele, restauracje, cateringSłużba zdrowiaObiekty użyteczności publicznejNieruchomościTransportSport i rekreacjaPrzemysł

Produkty

No-Touch CleaningOmniFlexWyposażenie dodatkoweSprzątanie ręczneProdukty do sprzątania punktowegoPomiar ATP ZAREJESTRUJ
PRODUKT

 

strona główna / Czy wiecie, że...

Czy wiecie, że...

2015-08-18

Od 2012 roku, kiedy to urządzenie OmniFlex Food otrzymało nagrodę Kuchenne Innowacje (Kitchen Innovation Award), Kaivac  uczynił milowy krok w rozwiązywaniu problemów w profesjonalnych kuchniach restauracyjnych. Tłuste osady na restauracyjnych podłogach są przyczyną wielu wypadków, np. poślizgnięć, kosztujących rocznie miliony dolarów za odszkodowania, przyciągają niechciane szkodniki i wpływają na percepcję krytyków restauracyjnych odwiedzających lokale gastronomiczne na całym świecie. Ankieta Harrisa Polla przeprowadzona kilka lat temu wykazała, że 68% krytyków kulinarnych decyduje na powrót do jakiegoś miejsca opierając się na czystości podłóg. Dodatkowo, ta sama ankieta pokazała, że 86% krytyków utożsamia warunki panujące w łazience z warunkami w kuchni. Ilu klientów wychodzi drzwiami każdego dnia i nigdy nie wraca z powodu niestosowania dobrych praktyk sprzątania? Nie pozostawajcie sami w walce z tłustymi zanieczyszczeniami, skorzystajcie z najnowszych osiągnięć technologicznych firmy Kaivac aby sprostać codziennym wyzwaniom w restauracyjnej kuchni. 



W celu uczynienia strony internetowej bardziej użyteczną i funkcjonalną, używamy informacji zapisanych za pomocą plików cookies.
Korzystanie z serwisu jest równoznaczne ze zgodą użytkownika na ich stosowanie. Dowiedz się więcej lub zmień ustawienia plików cookies.